Tko smo?

FABRICA GRAPHICA je kreativna mašinerija koju pokreću ideje, mašta i inspiracija, te predstavlja vrata u jednu sasvim novu dimenziju... Dimenziju u kojoj je sve moguće i u kojoj vlada samo jedno pravilo – kreativnost i mašta mogu promijeniti svijet!
FABRICA GRAPHICA je portal između realnosti i zemlje snova, ali i mjesto u kojem se snovi ostvaruju, a ideje realiziraju... Ovo je mjesto u kojem posao postaje igra, a mašta pokreće kreativni perpetuum mobile... Kreativnost stvara ideje, a ideje potiču promjene.

Fabrica Graphica sastavljena je od dva osnovna pogona:


FABRICA - online svijet u kojem kreativni i iskusni stručnjaci stvaraju web stranice i programiraju online rješenja, bave se osmišljavanjem i kreiranjem vizualnih identiteta, prezentacijom, grafičkim dizajnom, fotografijom... Godine iskustva garancija su kvalitetnih analiza, ideja i rješenja za svaki zahtjev i želju.

GRAPHICA - obuhvaća autorske grafike inspirirane glazbom, filmovima... životom! Udomljavanjem ovih autorskih i custom made grafika dobivate originalan home accessories na papiru ili platnu koji će vas motivirati, ali i natjerati na razmišljanje...
Prošetajte svijetom Fabrice Graphice i odaberite svoju inspiraciju ili nam se javite sa svojim idejama.