Uvjeti prodaje
Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima koje nudi tvrtka FABRICA GRAPHICA j.d.o.o., Janka Jurkovića 43, Varaždin. Tvrtka Fabrica Graphica ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Fabrica Graphica j.d.o.o. nastoji davati što točnije informacije na ovim stranicama o proizvodima i cijenama. Međutim, zbog dinamičnosti proizvoda elektroničke robe moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Ukoliko postoji nejasnoća o nekom proizvodu molimo kontaktirajte nas na Vama najpovoljniji način te zatražite dodatno objašnjenje ili informaciju.

Fabrica Graphica j.d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom na ovim Web stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Uvjete korištenja usluge Web trgovine Fabrica Graphica j.d.o.o.


Garancija privatnosti

Mi u Fabrica Graphica j.d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009). Svi zaposleni u Fabrica Graphica j.d.o.o . i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka.

Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Fabrica Graphica j.d.o.o. i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima Fabrica Graphica j.d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.

Fabrica Graphica j.d.o.o. garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Fabrica Graphica j.d.o.o. neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Fabrica Graphica j.d.o.o. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003, 67/2008 i 36/2009), obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.


Cjenik

Na stranicama kataloga možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni u našoj web trgovini. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV od 25%. Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.


Načini plaćanja


Plaćanje se vrši pouzećem ili uplatom na račun tvrtke Fabrica Graphica j.d.o.o. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, uz dodatni trošak Otkupnine. Kod plaćanja uplatom na račun naručitelj uplaćuje cjelokupni iznos sa poštarinom na račun Fabrice Graphice j.d.o.o.


Uvjeti dostave


Dostava se vrši HP ekspresom. Svaki naručeni artikl ćemo dostaviti unutar sedam radnih dana na Vaš kućni prag. Prilikom kupovine molimo Vas da ostavite broj telefona ili mobitela gdje Vas kurir može dobiti i dogovoriti isporuku kako Vama najviše odgovara.


Reklamacije i povrati


Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 15 radnih dana po primitku pošiljke, ukoliko naručeni artikl ne odgovara dimenzijom ili se utvrdi greška na naručenom artiklu. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata, a Fabrica Graphica j.d.o.o. trošak ponovnog slanja artikla. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Fabrica Graphica j.d.o.o ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Fabrica Graphica j.d.o.o.. Artikl treba vratiti zapakiranog u Fabrica Graphica kutiju.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno uplatom na račun, novac će biti vraćen na Vaš račun, a isto i za plaćanje pouzećem, sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestiti o svojoj odluci e-mailom na info@fabrica-graphica.hr. Molimo vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Ako vraćate robu firmi Fabrica Graphica j.d.o.o. na adresu Janka Jurkovića 43, 42 0000 Varaždin molimo vas da najavite prikupljanje paketa na e-mail adresu info@fabrica-graphica.hr i obavezno navedete da se radi o povratu robe za Fabrica Graphica. Kurir će prilikom preuzimanja paketa na vašem kućnom pragu gotovinski naplatiti poštarinu.