Fabrica graphica

FG blogProjekt WWW vaučeri za MSP-ove

Projekt WWW vaučeri za MSP-ove

NAZIV PROJEKTA: Redizajn i modernizacija web stranice i web shopa www.fabrica-graphica.hr s ciljem unaprjeđenja prezentacije usluga i proizvoda tvrtke

NAZIV KORISNIKA: FABRICA GRAPHICA j.d.o.o

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Web stranica www.fabrica-graphica.hr služi kao kanal prezentacije i promocije tvrtke Fabrica Graphica j.d.o.o., usluga koje nudi i originalnih proizvoda – autorske grafike inspirirane
glazbom, filmovima, životom.

Projekt uključuje grafički redizajn web stranice uz punjenje novim sadržajima (proizvodi, slike, opisi proizvoda), optimizaciju web stranice za tražilice (SEO), modul za blog, online podršku i newsletter, prilagodbu dizajna pregledavanju na pametnim telefonima i tabletima te VPS hosting. Kvalitetna optimizacija web stranice rezultirati će boljim pozicioniranjem stranice na svim internet pretraživačima, a posljedično i dopiranjem do većeg broja potencijalnih partnera i kupaca, dok će moderniji i pristupačniji dizajn privući više kupaca i motivirati ih na kupnju.

Grafički redizajn stranice će se odraditi u skladu s vizualnim identitetom tvrtke, ali i u skladu s najnovijim trendovima u web dizajnu. Nova web stranica i web shop bit će pristupačniji, logičniji i user friendly prema svim potencijalnim kupcima, pa tako i onima s poteškoćama. Tako će se kod izrade sadržaja, slika i samog dizajna voditi računa o univerzalnosti dizajna i razumljivosti teksta, veličina fonta i slično.

Prilagodba pregledu na mobitelima i tabletima, kao i stručna optimizacija web, postali su imperativ kod kvalitetnog pozicioniranja web stranice na internet pretraživačima. Statistike pokazuju povećanje broja korisnika koji online svijetu pristupaju preko mobitela i tableta, a uz to i korisnika koji svoje poslovanje i kupnju odrađuju preko istih. Ti trendovi rastu svakim danim, a rasti će još i više u budućnosti, stoga je izuzetno bitno kroz web stranicu prilagoditi se njihovim potrebama i time ne izgubiti veliku bazu potencijalnih kupaca.

Implementacija modula za blog omogućit će informativniju i opširniju prezentaciju usluga i proizvoda, te dodatnu edukaciju potencijalnih kupaca i partnera. Modul za newsletter, kao i online podrška te povezivanje web stranice s društvenim mrežama, osigurat će jednostavniju i instant komunikaciju s kupcima, a time pojednostaviti i ubrzati prodaju.

Stručno odabran i posložen hosting paket omogućit će potrebnu brzinu web stranice, od otvaranja sadržaja na njoj do komunikacije s korisnicima. Današnje vrijeme brzinu nameće kao
imperativ u svemu, a posebice u online svijetu. Spora web stranica, loše učitavanje iste ili inertnost u komunikaciji s korisnicima, iste odbija i oni se više na vraćaju.

CILJEVI PROJEKTA:

Projekt uključuje redizajn web stranice tvrtke u sklopu koje ista nudi niz usluga te web shopa preko kojeg nudi svoje proizvode, zatim optimizaciju stranice za internet pretraživače, dodavanje modula za blog i online podršku, kako bi se omogućila brža i jednostavnija komunikacija s potencijalnim kupcima, povezivanje stranice s društvenim mrežama i aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta.

Uz redizajn, što uključuje unos novih sadržaja i fotografija te prilagodbu pametnim telefonima i tabletima, razviti će se modul za newsletter kako bi se ciljano informiralo potencijalne kupce i partnere.

Tvrtka će provedbom ovog projekta doprinijeti osnaženju svoje tržišne pozicije, ojačati konkurentnost i pridonijeti ostvarivanju pokazatelja Poziva.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA: 21.000,00 kn

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU: 15.000,00 kn

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 09. prosinac 2019. do 09. siječanj 2020.

KONTAKT OSOBA:

Vlatka Gerbus
MOB: +385 95 3948 561
MAIL: info@fabrica-graphica.hr